המצרכים (8 מנות) | |
| |
- כ 5 מלפפוני חרוש( שדומים למלון קטן )
| |
- כ 5 מלפפוני פקוס( שדומים לקישוא)
| |
| |
- עלעלי ריג'לת הגינה , או גרגר הנחלים
| |
- כ 20 משמשים בשלים ( מזן מסטקאווי )
- או תאנים
| |
- חופן שקדים קצוצים וקלויים
| |
- פרוסות ליים או לימון קצוץ
|
|
| |
- פורסים את הבצל לחצאי עיגול
| - מעל לצלחת האישית מגרדים אבן יוגורט
|
- חותכים את מלפפוני הבאלדאי לקוביות בינוניות
|
|
- חותכים את החרוש והפקוס לקוביות קטנות
| |
- מגלענים וחותכים את המשמשים לרבעים
|
|
- מערבבים יחד לסלט יחד עם מיץ הליים
| |
- מתבלים במלח , גרידת לימון ותפוז
|
|