המושבה שלי, עם הערבות ההדדית, התעוזה העסקית והמגוון הקולינרי. המקום שממנו אני יוצר, חי, מבשל ומארח. במושבה הזאת התחלתי כבעל מסעדה שהייתה מרחב קהילתי יחיד ומיוחד . מאז הרבה צ'אי זרם בקומקומים. והעיירה המנומנמת הפכה להיות מובילת תרבות. בין דוכני המזון חייה קהילה תוססת, בין דוכן הפלאפל הותיק, לקבב הטוב בישראל. למתחם אומנות ושופניג ניתן למצוא מושבה, שבה למרות ההבדלים בין  האוכלוסיות המגוונות שפה. יש חיים נורמליים, יומיומיים ונפלאים. מוזמנים להצטרף לאחר צהריים נפלא וטעים 

לפני 15 שנה פתחתי מסעדה הודית, במושבה אליה עברתי מהרי ירושלים, מאז ועד היום אני שמח להיות חלק מהחזית הקולינרית בפרדס חנה כרכור,
רבים מיוצרי האוכל והמוסדות הקולינריים הם חברים וקולגות לדרך . המושבה הוותיקה שעד לפני כמה שנים נחשבה למנומנמת למדי, הופכת לתוססת וידועה במפת הקולינריה הישראלית, בסיור נפגוש את הקהילה הזאת ואת הרוח שמניעה את המרחב הכלך יחודי הזה. 
ישנם מספר סיורים בפרדס חנה מוזמנים לבחור את הסיור שמתאים לכם 
1. סיור חצי יום, כחמש שעות שבהם נעבור בין יצרני בירה, דוכני מזון יחודיים, טעמים בינלאומיים ועוד סיור ערב מוקדם בימי שלישי עד חמישי - מתאים לעד 15 משתתפים, בין המבשלה לאורוות, נפגוש נאכל ונטעם את החוויה הפרכורית  המלאה. נסיים במרחב החם של אורוות האמנים, רצוי מאוד לתאם ולרכוש כרטיסים נוספים לאחת המסיבות שמתחילות עם סיום הסיור. 

6-25 משתתפים שני עד חמישי
להזמנת סיור